Kaart

Voorgerechten

- Rundscarpaccio l Holstein l triple A 
- Tartaar zeebaars l avocado l gerookte paling l mascarpone
- Oesters l sabayon Aldeneyck Brut 
- Dim sum l rivierkreeft l jus schaaldieren 
- Garnaalkroketten (familierecept) l 1st./2st.
- Garnaalkroket Royal (familierecept)

Hoofdgerechten

- Ribeye Holstein dry-aged l béarnaise l sucrine l pont-neuf aardappel 
- Anjou duif l sinaasappel l raap l ganzelever 
- Kalfszwezerik l aardappelmousseline l witloof l aardpeer l kalfsjus 
- Dorade l Nantua 
- Tongschar l venkel l hollandaise l Aldeneyck Brut l kasteelaardappel 
- suppl. Imperial Heritage Caviar 

Desserts

- Bloedsinaasappel l chocolade 
- Millefeuille l appel l vanille ijsroom l sabayon rhum 
- Dame blanche (à la minute) 
- Crème brûlée 
- Kaasselectie "De Kasteelhoeve"