Hoofdgerechten

De Lamme Goedzak


info@delammegoedzak.be

+32 490 43 41 00

+32 50692266

Hoofdgerechten

Steak West-Vlaams rood| pepersaus| béarnaise of tuinkruidenboter

€26

*Het typisch donkerrode vlees heeft 4 tot 6 weken gerijpt

Filet pur Holstein| rode wijn| ganzelever| groene asperges

€34

Dunne lende| béarnaise| pepersaus of tuinkruidenboter

€36

Lamsfilet| graanmosterdsaus| marktgroentjes

€34

Eendenborstfilet | kumquats| Triple orange

€25

*****




Zeebaars ovenbereid| spinazie| groene asperges|hollandaise saus

€28

Schelvis| jus langoustines

€28

Millefeuille| tongrolletjes| St.-Jacobsvrucht| kaviaar|witte wijnsaus

€32

Bouillabaise "De Lamme Goedzak"

€28

Paling| in 't groen

€30

Krokant Vegie gebakje| Tom Kha Kai

€24



Kleinere porties voor de kleintjes verkrijgbaar!!!








Gelieve uw keuze gerechten te beperken tot 4 per tafel.

Voor al uw vragen omtrent allergenen, aarzel niet om ons erover aan te spreken!

Extra bord & bestek €3,00








All Rights Reserved, Created By Yves De Clerck