Hoofdgerechten

De Lamme Goedzak


info@delammegoedzak.be

+32 490 43 41 00

+32 50692266

Hoofdgerechten

Steak West-Vlaams rood| béarnaise of tuinkruidenboter

€26

*Het typisch donkerrode vlees heeft 4 tot 6 weken gerijpt

Filet pur Holstein| boschampignons| jus van boschampignons|Madeira| sjalotten| witloof

€34

Dunne lende "Oedslach" superieur| béarnaise| tuinkruidenboter

€36

*De oedslach selectie wordt 45 tot 60 dagen gerijpt.

Parelhoen Suprème | eekhoorntjesbrood| rode wijnsaus

€24

Hertenkalffilet| rode wijnsaus| pastinaak

€30

Fazant| witloof| Fine Champagne

€29



*****




Pieterman| spinazie| hollandaise bergamot

€28

Schelvis| grijze garnalen|Nantua

€28

Pladijs| knolselderpuree| kaviaar| St.-Jacobsvrucht|beurre blanc

€28

Paling| in 't groen

€30

Krokant Vegie gebakje| Tom Kha Kai

€24



Kleinere porties voor de kleintjes verkrijgbaar!!!








Gelieve uw keuze gerechten te beperken tot 4 per tafel.

Voor al uw vragen omtrent allergenen, aarzel niet om ons erover aan te spreken!

Extra bord & bestek €3,00








All Rights Reserved, Created By Yves De Clerck